„Air Strike“ sa Bruce Willisom

05. Decembar, 2018.
MAGAZIN
Jedan od omiljenih akcionih junaka Bruce Willis se vraća u velikom stilu i to u epskoj ratnoj priči iz Drugog svjetskog rata, filmu „Air strike“. U akcijsko-avanturističkoj ratnoj drami reditelja Xiaoa Fenga, holivudski glumac Bruce Willis utjelovljuje američkog pukovnika Džeka Džonsona koji obučava petoricu kineza. Drugi najskuplji kineski film u posljednjih 10 godina sa uloženih 65 miliona dolara donosi epske scene vazdušnih okršaja.

Za vrijeme Drugog svjetskog rata Peking su okupirali Japanci i glavni grad Kine postao je Chongqing. Pet Kineza sami su u borbi protiv japanske avijacije kako bi zaštitili svoje jedino vojno i industrijsko središte.

Ovom kineskom ostvarenju dato je mnogo značaja, scenario je pisan četiri godine, snimanje je počelo 2015. godine, a kreativni producent je Mel Gibson. Poslije ukupno osam godina produkcije i postprodukcije, „Air strike“ napokon dolazi i u naše kino sale.

Vjerujemo da je Bruce Willis pronašao izvor energije za ovu akcijsku avanturu upravo u energetskom napitku „HELL ENERGY“ čije je zaštitno lice. TV reklama koja se emitira širom BiH postala je jedna od omiljenijih upravo zbog kultnog glumca.

NEDAVNE OBJAVE
 
NEDAVNE OBJAVE
 
MAGAZIN

NESCAFÉ Gold - u novom ruhu i s još punijim okusom

14 Maj 2018
Istraživanje kompanije Nestlé provedeno na vlastitim društvenim mrežama o temi međusobnih odnosa pokazalo je: • kako odrasle osobe u odnosu na srednjoškolske dane danas imaju manji krug prijatelja i bliskih ljudi, ali više poznanika • 59% ispitanika smatra da bliskost ne ovisi o trajanju poznanstva • 44% ispitanika odgovorilo je da su im najbliže osobe u životu prijatelji, a 19% smatra da su to brat/sestra • 69% osoba ima nekoga s kime su bili bliski, ali nisu više s tom osobom u kontaktu te žale zbog toga