Za muzičke legende zapljeskalo 7 miliona fanova!

09. Maj, 2018.
MAGAZIN
Da li ste već vidjeli najveći izazov ovog ljeta s tri velike balkanske legende?

U prvoj fazi Laško izazova tri muzičke zvijezde pljeskanjem su  dobile gotovo 7 miliona glasova! I ovo je samo početak, očekuje se mnogo više pljeskanja u narednom periodu, pogotovo pred samo finale.

 

Neno Belan, Halid Bešlić i Željko Joksimović sastali su se u slovenačkom baru gdje je ostala samo jedna boca Laškog, pa su se odlučili boriti za nju u Laško izazovu - najvećem izazovu ovog ljeta.

 

Borba za osvajanje posljednje boce legendarnog slovenačkog piva već se proširila cijelim Balkanom, a muzičke zvijezde za pivo se bore kako najbolje znaju- pjevajući hitove uz zvuke gitare. Prolaznici su bili pozitivno iznenađeni ovim prizorom pa su zaplesali uz pjesmu Željka Joksimovića ‘Milimetar’, emocije im je izazvala ‘Miljacka’ Halida Bešlića, a ‘Sunčan dan’ Nene Belana izmamio je pozitivnu energiju svih prisutnih.

 

Ko će osvojiti posljednju bocu Laškog? Upravo vi možete odlučiti pobjednika Laško izazova! Idite na lasko-challenge.com i glasajte za svog favorita!

 

A uz malo sreće, i vi možete osvojiti izuzetno vrijednu nagradu – Laško frižider pun piva! Svakodnevno možete glasati za svoje muzičke favorite i povećati njihovu šansu za pobjedu.

 

Kome ćete dati svoj glas pljeskanjem?

 

Zaplješćite na  lasko-challenge.com.

 

 

 

 

NEDAVNE OBJAVE
 
NEDAVNE OBJAVE